Pogoji poslovanja
 V spletno trgovino se lahko prijavite kot posameznik - fizična oseba ali pa kot podjetje oz. pravna oseba. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Za fizične osebe veljajo še določila Zakona o varstvu potrošnikov, za pravne osebe pa določila Obligacijskega zakonika.  OKRAS MATEJA SEVER s.p. si pridržuje pravico , da kadarkoli spremeni pogoje na spletni strani www.hitelektronik.si/trgovina . Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja. Spletna trgovina  www.hitelektronik.si/trgovina je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje OKRAS MATEJA SEVER s.p.

Cene
Vse cene v spletni trgovini www.hitelektronik.si/trgovina so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če ni to drugače zapisano.  Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih na dan oddaje naročila oziroma do prodaje zalog.  

Način plačila :
- Po predračunu na transakcijski račun  SI56 3300 0000 0946 226 SWIFT  HAABSI22
- Z gotovino ali karticami ob prevzemu v naši poslovalnici na Tacenski cesti 20 v Ljubljani
- Z gotovino po povzetju. Dodatni strošek odkupa je 2 EUR. Možnost plačila po povzetju je do vrednosti 100 EUR
- S kreditnimi karticami preko internetne trgovine. V tem primeru je kupec preusmerjen na spletno stran banke (procesorja plačilnih kartic), kjer opravi plačilo. Tak način plačila zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Za varnost transakcij plačilnih in kreditnih kartic na daljavo skrbi NLB ( Nova Ljubljanska Banka). Vse transakcije se izvajajo na strežniku NLB. Pri ponudniku - trgovcu se ne shranjujejo nobene informacije o plačilnih karticah. Plačnik mora biti ista oseba ali podjetje, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice. Ta opcija zaenkrat še ne deluje.

Naročila
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri www.hitelektronik.si/trgovina. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko internata) ali v podatkovni bazi podjetja OKRAS MATEJA SEVER s.p. . Pogodba se sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali fax-u.  

Koraki nakupa
Uporabnik izbere artikle, ki si jih želi, v košarici, ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal s statusom naročila "V ČAKANJU". Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času dveh ur po oddaji. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika. Uporabniku je dosegljivo preko povezave "Moj profil" (uporabnik mora biti prijavljen v trgovino). Podrobneje o korakih nakupa in stroških dostave  na: KORAKI

Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena 
V roku najkasneje 48 ur (izvzeti so prazniki in sobote ter nedelje) ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da artikla ni na zalogi, čeprav je bil tako označen, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku  ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. (Ponuditi soroden izdelek ali se dogovoriti za kasnejšo dobavo) Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "POTRJENO" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila  (status sporočila " ODPOVEDANO") pa pogodba ni sklenjena. Če ste naročili artikle, ki so na zalogi in artikle, ki so po naročilu , vam bomo artikle iz zaloge poslali takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi. V tem primeru vam bomo strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi.

Blago odposlano 
Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago, ki je na zalogi,  s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili .
Časovni roki pošiljanja blaga: 

način plačila· ·čas odpošiljanja/priprave blaga
pri osebnem prevzemu  ·2 uri po potrditvi naročila
po povzetju ·najkasneje naslednji delovni dan po potrditvi naročila
po predračunu ·najkasneje naslednji delovni dan po prejetju plačila

 

 

 


Dostava blaga

Blago pošiljamo preko hitre pošte . V svoj profil lahko dodate več naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega. Ker dostavna služba blago dostavlja večinoma v dopoldanskih urah (razen če ne navedete med opombami, da želite popoldansko dostavo) , se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov (npr. v službo). Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko email-a ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine (čekov ne sprejemamo). Če vas v  času dostave ni na naslovu dostave, bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje ali pa vas bo poklical po telefonu. Blago je praviloma dostavljeno naslednji delovni dan, ko dobite sporočilo, da je blago odposlano.

Odpoved naročila 
Pri odpovedi naročila in vračilu blaga veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga navedena v 43. členu Zakona o varstvu potrošnikov, ki določa:
"Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v roku. Ta rok začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga."
V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) potrošnike obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS), kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z ZIsRPS. Spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) je na voljo tukaj

POZOR! Možnost odstopa od pogodbe ne velja za pravne osebe.

Vračilo blaga
V primeru, da je uporabnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini odposlati prodajalcu v 15 dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik. Blago mora uporabnik ob prevzemu takoj pregledati. V kolikor ugotovi , da je blago poškodovano ali da ni prejel določeno število paketov po voznem listu, mora tako blago zavrniti ali pa napisati na vozni list ustrezne opombe, ter takoj (še isti dan) obvestiti ponudnika . Kasnejše reklamacije glede poškodb ali manjka blaga  ne bo mogoče uveljavljati (splošni pogoji dostavljalca blaga) Kot odstop od pogodbe se šteje tudi, če potrošnik v 15 dneh po prejemu blaga le-to vrne prodajalcu. Strošek vračila blaga pri odstopu od pogodbe bremeni potrošnika.
V kolikor so izdelki poškodovani, rabljeni, umazani, brez originalne embalaže ali pa je ta poškodovana, si pridržujemo pravico, da vračilo zavrnemo ali pa zaračunamo ustrezno odškodnino.
 Denar vračamo izključno na transakcijske račune in ne izplačujemo gotovine. Denar za vrnjeno blago vam vrnemo takoj, ko prejmemo blago oz. najkasneje v 8 dneh.

Dobavni rok 
Spletna trgovina www.hitelektronik.si/trgovina se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom.  OKRAS MATEJA SEVER s.p. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo "POTRJENO", naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne (status naročila "ODPOVEDANO").   

Garancija
Garancija je za vse izdelke, ki imajo garancijo, je najmanj 1 leto. Garancijo uveljavljate z računom. Kot datum začetka garancije se upošteva datum na računu.Sledeči izdelki imajo daljšo Garancijo:
- LED žarnice       5 let
- PVC panele        5 let
- PVC police         5 let
- fasadni profili     5 let
- Satelitske antene 3 leta
- LED luči            2 leti
Garancija preneha veljati pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanskih poškodb, okvar v primeru višje sile (poplave, nepetostni sunek, strela..)......

E-novice
Elektronske novice bomo pošiljali približno enkrat mesečno. Z njimi vas bomo obveščali o novih artiklih, popustih, akcijah, nagradnih igrah, povabili vas bomo na sejem, dodelili morda bon za popust... Na elektronske novice se prijavite na levi strani spodaj, tako da vpišete svoje ime in vaš poštni predal. Na novice ste avtomatsko naročeni tudi ob prvi registraciji v spletno trgovino ( ko želite nekaj kupiti in vnesete svoje podatke). Na vsaki prejeti elektronski novici, imate vedno spodaj tudi možnost, da se odjavite. Lahko pa nam tudi pošljete email na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , z pripisom " odjava na elektronske novice"

Pravno obvestilo 
Spletna trgovina www.hitelektronik.si/trgovina in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.  

Odgovornosti  
OKRAS MATEJA SEVER s.p. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa OKRAS MATEJA SEVER s.p. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani www.hitelektronik.si/trgovina . Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

Pogoji poslovanja
  Svetujemo vam, da pred uporabo naše spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine  www.hitelektronik.si/trgovina.  HITELEKTRONIK d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.hitelektronik.si/trgovina kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja. Spletna trgovina  www.hitelektronik.si/trgovina je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje HITELEKTRONIK d.o.o.  
Cene 
Vse cene v spletni trgovini www.hitelektronik.si/trgovina so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog.  
Naročila 
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri www.hitelektronik.si/trgovina. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko internata) ali v podatkovni bazi podjetja HITELEKTRONIK d.o.o . Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.  
Koraki nakupa - sklenitev pogodbe   Izbor artiklov - oddaja naročila 
Uporabnik izbere artikle, ki si jih želi, v košarici, ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času dveh ur po oddaji. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika. Uporabniku je dosegljivo preko povezave "Moja naročila".  
Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena 
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko Številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.   
Blago odposlano 
Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili .  
Preklic naročila 
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku dveh ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Dobavni rok 
Spletna trgovina www.hitelektronik.si/trgovina se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku. HITELEKTRONIK d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo "V obdelavi", naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.   
Pravno obvestilo 
Spletna trgovina www.hitelektronik.si/trgovina in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.  
Odgovornosti 
HITELEKTRONIK d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa HITELEKTRONIK d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani www.hitelektronik.si/trgovina. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).
taxfree       freedostava

Naročite se na E-novice o novih izdelkih, akcijah..

Kontaktni obrazec

Želite imeti katalog, cenik, sestanek....

Kliknite tukaj

Vprašajte strokovnjaka

Za dodatna pojasnila o izdelkih

Kliknite tukaj

Vsebina vaše košarice

VirtueMart
Vaša košarica je trenutno prazna.

Prijava


Maloprodajna trgovina

se nahaja na naslovu
Tacenska cesta 20
1210 Ljubljana-Šenvid
Delovni čas:
ponedeljek-petek
od 9.00 do 17.00

tel.: 01 5121292
GSM: 041 683263

Hitro naročanje

narocanje

Sporočite nam naziv izdelka, ki ga želite naročiti na:
Tel.: + 386 1 512-22-71
Fax.: + 386 1 512-11-76
E-mail: info@hitelektronik.si

Zakaj kupovati pri nas ?

- naročilo brez tveganja
- brezplačna dostava nad 400€
- možnost vračila blaga v 15 dneh
- dostava na dom
- garancija na vse izdelke

Zadnji dodani artikli

Artikli v akciji


€12,20
€6,10
Prihranite: 50.00%
€20,34
€16,27
Prihranite: 20.00%
€20,34
€16,27
Prihranite: 20.00%
€7,25
€5,80
Prihranite: 20.00%
€6,00
€10,00
€10,00
€6,00
€12,20
€6,10
Prihranite: 50.00%

 

O podjetju | Varovanje podatkov | Pogoji poslovanja | Koraki nakupa | Piškotki

Opis ponudbe, pogoji in cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini www.hitelektronik.si/trgovina Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.
Za posamezen nakup veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Informacije : tel.:+386 1 512-22-71 , fax.: +386 1 512-11-76 , email.: info@hitelektronik.si

© 2010-2020 HITELEKTRONIK d.o.o. Vse pravice pridržane.· Izdelava spletne trgovine Vzpon.com