Pravila in pogoji

E-novice
Elektronske novice bomo pošiljali približno enkrat mesečno. Z njimi vas bomo obveščali o novih artiklih, popustih, akcijah, nagradnih igrah, povabili vas bomo na sejem, dodelili morda bon za popust... Na elektronske novice se prijavite na levi strani spodaj, tako da vpišete svoje ime in vaš poštni predal. Na novice ste avtomatsko naročeni tudi ob prvi registraciji v spletno trgovino ( ko želite nekaj kupiti in vnesete svoje podatke). Na vsaki prejeti elektronski novici, imate vedno spodaj tudi možnost, da se odjavite. Lahko pa nam tudi pošljete email na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , z pripisom " odjava na elektronske novice"

Vse zbrane osebne podatke bomo shranili, obdelali in uporabili v skladu z veljavnimi zakonskimi določili glede varovanja osebnih podatkov zgolj za potrebe storitve, ki ste jo izbrali sami, saj so potrebni za obdelavo vaše zahteve. Vaše osebne podatke ne bomo posredovali tretjim osebam . Vaše podatke bomo obdelali in jih uporabili za potrebe svetovanja, obveščanja ter oglaševanja naših izdelkov in storitev.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Za dodatna pojasnila o uporabi piškotkov kliknite TUKAJ.

Da, dovolim uporabo piškotkov.