Koraki nakupa

- Uporabniki, ki prvič nakupujejo v spletni trgovini
 Izberite artikle, ki jih želite ter jih dodajte v košarico. Po kliku  na košarico ( desno zgoraj) vidite vse izbrane artikle. Iz košarice lahko kadarkoli odstranite izbrane artikle ali spremenite nakupno količino. Nato kliknite na  blagajno. Izberete opcijo "Nov uporabnik" in izpolnite vse potrebne podatke. Obvezno je potrebno vpisati podatke označene z zvezdico. Nakup je dovoljen samo osebam starejšim od 15 let oz. so jim starši ali skrbniki dovolili prijavo. Označiti morate tudi, da se strinjate s Pogoji poslovanja. Če potrebujete papirje za vračilo DDV (TAX FREE), potem to označite. Več informacij dobite tako, da kliknete na sliko TAX FREE na levi strani.
 Če kupujete kot pravna oseba ( d.o.o., s.p., d.n.o...) potem morate vpisati tudi Ime podjetja in  davčno številko ter v polja naslov vpišete naslov podjetja.
 Ko se prijavite dobite na vaš email obvestilo o prijavi, ter dodeljeno geslo za kasnejše ponovne prijave.Geslo lahko tudi v urejanju Moj profil/Podatki o računu, kadarkoli spremenite.
 Trgovina dovoljuje z enim email naslovom samo eno prijavo.
 Če želite , da vam blago pošljemo na drugo lokacijo kot je naslov plačnika/prijavitelja, to vpišite v urejanju  Moj profil/Transportni podatki, kjer dodajte nove naslove za dostavo, ki ji potem  v 1.koraku Naslov za dostavo izberete. Lahko jih naknadno v tem koraku tudi dodajate.

- Uporabniki, ki so že kupovali
 Izberite artikle, ki si jih želite. Nato kliknite na košarico, kjer vidi vse izbrane artikle, ter nato kliknite na blagajno. Tukaj vnesite svoj email naslov in geslo. V kolikor ste se že registrirali v oknu na desni strani, boste po kliku na blagajno že prišli do 1. koraka o nakupu blaga.

- Izguba gesla
 Če ste pozabili geslo, potem kliknite Pozabljeno geslo na desni strani ali v koraku, ko želite na blagajno. Vpišite svoj email naslov. Na vaš naslov vam bomo poslali verifikacijske znake.  Odprlo se vam bo novo okno, kjer vnesete svoj email naslov in te verifikacijske znake. ( Najlažje jih označite s potegom miške preko znakov - držite levi gumb. Ko so označeni pritisnete gumb CTRL in črko C. Nato kliknete v polje za vnos verifikacijskih znakov ter pritisnete CTRL in črko V.) Pritisnite Pošlji. Odpre se vam novo okno , kjer vnesete vaše novo izbrano geslo za vaš račun.

- Koda za popust
 Če ste prejeli kodo za popust, ki je lahko vrednosti ali pa v odstotkih, potem vpišite to kodo v polje koda bona, viden v koraku Prikaži košarico ter v 1. 2. in 3. koraku nakupa.

1. Korak - Naslov za dostavo
 Izberite naslov za dostavo, ki je lahko enak kot naslov plačnika ali pa izberete drug naslov, ki ste ga že vnesli v Moj profil. Lahko pa dodate nov naslov za dostavo, ki bo hkrati tudi shranjen med vaše Transportne podatke v Moj profil.

2. Korak - Način dostave
 Izberete ali želite , da se vam blago pošlje na izbrani naslov preko hitre pošte ( prikazana je tudi cena) ali pa ga boste osebno prevzeli na našem naslovu Tacenska cesta 20 v Ljubljani. V kolikor vrednost blaga presega 400 EUR ( z DDV), je dostava blaga za vas brezplačna. Če pa bi vseeno želeli osebno dvigniti blago, potem to navedite v 4. koraku pod opombe.

3. Korak - Način plačila
 V tem koraku izberete, ali želite plačati naročeno blago po predračunu, pri nas ob osebnem prevzemu ali po povzetju do vrednosti 100 EUR.

4. Korak - Zaključi naročilo
 V tem koraku preglejte vse podatke o naročilu, vpišite dodatna pojasnila ali opombe, odkljukajte, da se strinjate z Pogoji nakupa ter Potrdite naročilo.

 Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal s statusom naročila "V ČAKANJU". Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času dveh ur po oddaji. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika. Uporabniku je dosegljivo preko povezave "Moj profil" ( uporabnik mora biti prijavljen v trgovino).

- Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena
 V roku najkasneje 48 ur ( izvzeti so prazniki in sobote ter nedelje) ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da artikla ni na zalogi, čeprav je bil tako označen, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. ( Ponuditi soroden izdelek ali se dogovoriti za kasnejšo dobavo) Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "POTRJENO" sklenjena, v primeru zavrnitve naročila ( status sporočila "ODPOVEDANO") pa pogodba ni sklenjena.

 - Blago odposlano
 Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili . Uporabnik dobi po emailu sporočilo s statusom naročilo "POSLANO"
Časovni roki pošiljanja blaga:

način plačila  čas odpošiljanja/priprave blaga
pri osebnem prevzemu   2 uri po potrditvi naročila
po povzetju  najkasneje naslednji delovni dan po potrditvi naročila
po predračunu  najkasneje naslednji delovni dan po prejetju plačila

·

·

·
 

V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, morate  plačati v roku 8 dni, sicer je pogodba o nakupu odpovedana. Ko prispe denar na naš račun, vas o tem obvestimo po emailu s statusom naročila "PLAČANO"

- Strošek pošiljanja blaga
Blago pošiljamo preko hitre pošte. Cenik za pošiljanje blaga znotraj Slovenije je sledeči :

Teža v Kg Cena z DDV   Teža v Kg Cena z DDV
5 8,55€   70 31,72€
10 9,76€   80 36,60€
15 10,98€   100 42,70€
20 12,20€   120 46,36€
30 15,86€   150 52,46€
40 17,08€   180 63,44€
50 20,74€   200 73,20€
60 26,84€   nad 200 85,40€

 

Za volumenske pošiljke velja preračun teže 1m3=200Kg. Dostava se vrši naslednji delovni dan, ko je blago odposlano.

 

taxfree       freedostava

Naročite se na E-novice o novih izdelkih, akcijah..

Kontaktni obrazec

Želite imeti katalog, cenik, sestanek....

Kliknite tukaj

Vprašajte strokovnjaka

Za dodatna pojasnila o izdelkih

Kliknite tukaj

Vsebina vaše košarice

VirtueMart
Vaša košarica je trenutno prazna.

Prijava


Maloprodajna trgovina

se nahaja na naslovu
Tacenska cesta 20
1210 Ljubljana-Šenvid
Delovni čas:
ponedeljek-petek
od 9.00 do 17.00

tel.: 01 5121292
GSM: 041 683263

Hitro naročanje

narocanje

Sporočite nam naziv izdelka, ki ga želite naročiti na:
Tel.: + 386 1 512-22-71
Fax.: + 386 1 512-11-76
E-mail: info@hitelektronik.si

Zakaj kupovati pri nas ?

- naročilo brez tveganja
- brezplačna dostava nad 400€
- možnost vračila blaga v 15 dneh
- dostava na dom
- garancija na vse izdelke

Zadnji dodani artikli

Artikli v akciji


€12,20
€6,10
Prihranite: 50.00%
€7,25
€5,80
Prihranite: 20.00%
€6,00
€10,00
€20,34
€16,27
Prihranite: 20.00%
€6,00
€12,20
€6,10
Prihranite: 50.00%
€10,00
€20,34
€16,27
Prihranite: 20.00%

 

O podjetju | Varovanje podatkov | Pogoji poslovanja | Koraki nakupa | Piškotki

Opis ponudbe, pogoji in cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini www.hitelektronik.si/trgovina Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.
Za posamezen nakup veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Informacije : tel.:+386 1 512-22-71 , fax.: +386 1 512-11-76 , email.: info@hitelektronik.si

© 2010-2020 HITELEKTRONIK d.o.o. Vse pravice pridržane.· Izdelava spletne trgovine Vzpon.com